Apple ID

Tili, jota käytät Applen palveluissa, kuten App Storessa ja iCloudissa. Se sisältää sähköpostiosoitteen ja salasanan, joita käytät kirjautumiseen, sekä Applen palveluissa käyttämäsi yhteys-, luottokortti- ja turvallisuustiedot.

Jos unohdat, mitä Apple ID:tä käytät iCloudin kanssa, tee jokin seuraavista:

• iPhonella tai iPadilla: Napauta Asetukset > [nimesi]. Apple ID:si näkyy nimesi alla.

• Macilla: Jos asennettuna on macOS Catalina 10.15 tai uudempi, valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sitten Apple ID (nimesi oikealla puolella). Jos asennettuna on macOS 10.14 Mojave tai uudempi, valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset ja klikkaa iCloud. Apple ID:si näkyy nimesi alla.

• Windows-tietokoneella: Jos käyttöjärjestelmä on Windows 7 tai uudempi, klikkaa iCloud-ohjelmaa tai ‑ruutua aloitusnäytössä tai valitse iCloud Käynnistä-valikosta. Apple ID:si näkyy nimesi alla.

Saat lisätietoa Apple ID:stä vierailemalla Apple ID ‑verkkosivustolla.