Sivujen miniatyyrinäkymä

Sivujen miniatyyrinäkymä on näytön vasemmalla puolella oleva sivupalkki, jossa näkyy dokumentin jokaisen sivun miniatyyri. Tässä näkymässä voit esimerkiksi järjestää sivuja ja dokumentin osioita uudelleen ja siirtyä sivulle napauttamalla sen miniatyyria.

• Sivujen miniatyyrinäkymän laittaminen päälle: Pyyhkäise näytön vasemmasta reunasta oikealle tai napauta työpalkissa Näkymävalinnat-painiketta, laita Sivut miniatyyrinä päälle ja sulje valinnat napauttamalla dokumenttia.

• Sivujen miniatyyrinäkymän sulkeminen: Pyyhkäise miniatyyrien yli vasemmalle.

Näytön vasemmassa reunassa on sivujen miniatyyrinäkymä, jossa on kahden sivun osio, erotinviiva ja yksi sivu seuraavassa osiossa. Näytä-painike on miniatyyrien yläpuolella.