Apple ID:llä kirjautuminen

Jos käytät iCloudia sähköpostien, kuvien ja dokumenttien tallentamiseen ja käyttämiseen tai Missä on...-palvelun ja muiden palveluiden käyttämiseen, sinun täytyy kirjautua laitteessaasi käyttämällä Apple ID:täsi.

Sinulla on Apple ID, jos olet joskus ostanut jotain iTunes Storesta, App Storesta, Applen TV-apista tai Book Storesta. Jos et muista Apple ID:täsi tai et tiedä, onko sinulla sellainen, voit luoda Apple ID:n tai hakea Apple ID:si tai salasanasi napauttamalla yhtä linkeistä iCloud-kirjautumiskenttien alla.

Kirjaudu tekemällä jokin seuraavista:

• Macilla: Valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset, klikkaa Kirjaudu ja seuraa ohjeita.

• iPhonesa tai iPadissa: Napauta Koti-valikossa Asetukset ja napauta sitten iCloud.

• Verkossa: Siirry osoitteeseen iCloud.com.

• Windows-tietokoneella: Jos käyttöjärjestelmä on Windows 7 tai uudempi, klikkaa iCloud-ohjelmaa tai ‑ruutua aloitusnäytössä tai valitse iCloud Käynnistä-valikosta.

Jos unohdat Apple ID:n tai sen salasanan, voit palauttaa sen Apple ID -verkkosivustolla.

Jos et voi avata jonkun muun jakamaa dokumenttia, kutsumiseesi käytettyä sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa ei ole liitetty Apple ID:hesi. Kirjaudu Apple ID:lläsi ja noudata ohjeita sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi tarkistamiseksi ja liittämiseksi Apple ID:hen. Kirjaudu sen jälkeen sisään ensijaisella sähköpostiosoitteella tai puhelinnumerolla, joka on liitetty Apple ID:hesi.

Huomaa: Jos et halua liittää Apple ID:hesi toista sähköpostiosoitetta, voit pyytää jaetun dokumentin omistajaa kutsumaan sinut uudelleen käyttäen sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa, joka on jo liitetty Apple ID:hesi.