sivunasetteludokumentti

Sivunasetteludokumentti on pohja, johon voit lisätä tekstilaatikoita, kuvia ja muita objekteja ja järjestellä ne haluamallasi tavalla. Uudet sivut pitää lisätä käsin. Sivunasetteludokumentteja käytetään yleensä muokatumpaa asettelua sisältävien dokumenttien luomiseen, kuten uutiskirjeiden tai julisteiden.

Jos haluat nähdä, onko dokumentti määritetty sivunasettelua varten, valitse jotain tekstiä ja napauta sitten näppäimistön yläpuolella olevassa oikotiepalkissa Lisää-painiketta. Jos valittavissa oleviin vaihtoehtoihin kuuluu sivunvaihto, kyseessä on tekstinkäsittelydokumentti eikä sivunasetteludokumentti.