työpohjan valitsin

Työpohjan valitsin sisältää miniatyyrit työpohjille, joita voi käyttää uusien dokumenttien luomiseen. Avaa työpohjan valitsin napauttamalla dokumenttinäkymän yläreunassa Lisää-painiketta. Katso lisää pyyhkäisemällä työpohjia tai selaa kategorian mukaan napauttamalla näytön yläreunassa kategoriaa. Avaa työpohja napauttamalla sitä.

Työpohjan valitsin, jonka yläreunassa näkyy kategorioiden rivi, jota napauttamalla voidaan suodattaa vaihtoehtoja. Alla on esimääritettyjä työpohjia, jotka on järjestetty riveihin kategorian mukaan siten, että yläreunassa ovat äskeiset työpohjat ja niiden alla peruspohjat ja raportit. Näytä kaikki -painike tulee näkyviin kunkin kategorian yläpuolelle oikealla. Kieli ja alue -painike on oikeassa yläkulmassa.