Työpohjan valitsin, jonka yläreunassa näkyy kategorioiden rivi, jota napauttamalla voidaan suodattaa vaihtoehtoja. Alla on esimääritettyjä työpohjia, jotka on järjestetty riveihin kategorian mukaan siten, että yläreunassa ovat äskeiset työpohjat ja niiden alla peruspohjat ja raportit. Näytä kaikki -painike tulee näkyviin kunkin kategorian yläpuolelle oikealla.

Aloita työpohjan avulla

Kaikki dokumentit aloitetaan työpohjasta – mallista, jota voit käyttää lähtökohtana. Voit luoda tekstinkäsittelydokumentteja, kuten raportteja ja kirjeitä, tai sivunasetteludokumentteja, kuten julisteita ja uutiskirjeitä. Korvaa vain työpohjan tekstit ja kuvat omalla sisällölläsi.

Tekstinkäsittely- ja sivunasetteludokumenttien johdanto

Lisää-valikko, jonka yläreunassa on painikkeet, joilla voi lisätä taulukoita, kaavioita, kuvioita ja mediaa. Kuviot on valittuna ja sen valikossa näkyy kategoriarivi ja Haku-painike vasemmalla. Harrasteet-kategoria on valittu ja sen alla näkyy kuvioita.

Taulukoiden, kuvien, piirrosten ja muun lisääminen

Lisää dokumenttiisi objekteja kuten taulukoita, kaavioita, kuvioita ja mediaa (kuvia, piirroksia, ääntä ja videoita). Voit kerrostaa objekteja, muuttaa niiden kokoa ja sijoittaa ne sivulla mihin kohtaan tahansa.

Kuvien, kaavioiden ja muiden objektien johdanto

Kuvio, jonka ympärillä kolmella sivulla on tekstiä.

Jokaisen yksityiskohdan muokkaaminen

Voit muun muassa muuttaa tekstisi ulkoasua, lisätä varjon kuvaan ja täyttää kuviot värillä – voit muokata kaikkea dokumentissasi. Voit jopa rivittää tekstin kuvien ympärille, linkittää tekstilaatikoita siten, että teksti jatkuu yhdestä laatikosta toiseen, tai personoida automaattisesti useita dokumentteja käyttämällä yhdistämistä.

Pagesin johdanto

Työpohjan valitsin, jossa on pystysuuntaisia kirjatyöpohjia ylhäällä ja vaakasuuntaisia kirjatyöpohjia alhaalla.

Julkaise kirja

Pagesissa on kirjatyöpohjia, joita käyttäen voit luoda EPUB-muotoisia interaktiivisia kirjoja. Voit lisätä tekstiä ja kuvia ja jopa sisällysluettelon. Kun kirjasi on valmis, voit vieläpä tarjota sen ostettavaksi tai ladattavaksi Apple Booksissa.

Kirjan luomisen johdanto

Yhteistyövalikko, jossa näkyvät dokumentin parissa yhteistyötä tekevien käyttäjien nimet.

Tee yhteistyötä reaaliajassa

Kutsu muita käyttämään dokumenttia kanssasi. Kaikki kutsumasi henkilöt näkevät muutokset reaaliajassa, mutta voit hallita sitä, kuka voi muokata tai vain katsoa dokumenttia.

Yhteistyön johdanto

Tämä opas auttaa sinua pääsemään alkuun iPadin Pages 14.0:n käytön kanssa. (Voit tarkistaa, mikä Pages-versio sinulla on, valitsemalla Asetukset  > Pages.) Tutustu Pagesin käyttöoppaaseen napauttamalla Sisällysluettelo sivun yläreunassa tai syöttämällä sana tai lause hakukenttään.

Jos tarvitset lisäapua, vieraile Pagesin tukisivustolla.