osio

Osiot tarjoavat tavan jakaa tekstinkäsittelydokumentin eri osiin (esimerkiksi kirjan luvut tai raportin segmentit) siten, että voit käyttää sisällön eri osioissa erilaisia muotoiluja. Jokaisella osiolla voi olla esimerkiksi yläotsakkeet ja alaotsakkeet, taustat sekä oma sivunumerointi.

Uuden tekstinkäsittelydokumentin kaikki sivut kuuluvat oletusarvoisesti samaan osioon, ennen kuin lisäät uusia osioita dokumenttiisi.

Näet samaan osioon kuuluvat sivut Sivut miniatyyrinä -näkymästä. Klikkaa työkalupalkin Näytä-painiketta , valitse Sivut miniatyyrinä ja klikkaa sitten sivun miniatyyriä sivupalkista. Samaan osioon kuuluvien sivuminiatyyrien takana näytetään korostus.

Huomaa: Sivuasetteludokumenteissa jokainen sivu on oma osionsa, jota et voi enää jakaa useammiksi osioiksi.