sivupalkki

Sivupalkki on dokumentin oikealla puolella oleva alue, jossa voit valita dokumentin tai valitun tekstin tai objektin asetukset. Sivupalkki on näkyvissä vain, kun työkalupalkin Muoto- tai Dokumentti-painike on valittuna.

• Kun Muoto-painike on valittuna, sivupalkissa näytetään toiminnot dokumentissa valitun kohteen muotoiluun. Jos sinulla on valittuna esimerkiksi tekstiä, näet toiminnot fontin, tekstin koon tai tyylin muokkaamiseen. Jos sivuasetteludokumentissa ei ole mitään valittuna, sivupalkissa näytetään sivun asettelutoiminnot.

• Kun Dokumentti-painike on valittuna, sivupalkissa näytetään toiminnot dokumentin muotoiluun, esimerkiksi sivun suunnan ja ylä- sekä alaotsakkeiden sijainnin toiminnot.

Työkalupalkin Muoto-painike on valittuna. Dokumentin oikealla olevassa sivupalkissa näkyvät fontin ja tasauksen toiminnot ja muut tekstimuotoilutoiminnot.