sivupalkki

Sivupalkki on dokumentin oikealla puolella oleva alue, jossa voit valita dokumentin tai valitun tekstin tai objektin asetukset. Sivupalkki on näkyvissä vain, kun työkalupalkin Muoto- tai Dokumentti-painike on valittuna.

• Kun Muoto-painike on valittuna, sivupalkissa näytetään toiminnot dokumentissa valitun kohteen muotoiluun. Jos sinulla on valittuna esimerkiksi tekstiä, näet toiminnot fontin, tekstin koon tai tyylin muokkaamiseen.

• Kun Dokumentti-painike on valittuna, sivupalkissa näytetään toiminnot dokumentin muotoiluun, esimerkiksi sivun suunnan ja dokumentin marginaalien toiminnot.

Työkalupalkin Muoto-painike on valittuna. Dokumentin oikealla olevassa sivupalkissa näkyvät fontin ja tasauksen toiminnot ja muut tekstimuotoilutoiminnot.