objektit

Objekti on mikä tahansa kohde, jonka lisäät sivulle. Se voi olla esimerkiksi kuva (valokuva), kuvagalleria, tekstilaatikko, video, ääni, kuvio, taulukko tai kaavio. Jos haluat lisätä objektin sivulle, klikkaa jotain työkalupalkin objektipainiketta.

Nämä ovat työkalupalkin Taulukko-, Kaavio-, Teksti- Kuvio- ja Media-painikkeet.

Voit asetella sivun objekteja tasoille, muokata niiden kokoa, asettaa niitä sisäkkäin tekstilaatikoissa tai kuvioissa (esimerkiksi asettaa kuvan tekstilaatikkoon) ja niin edelleen. Voit myös hallita sitä, miten teksti sijoitetaan objektin ympärille. Voit esimerkiksi rivittää tekstin objektin ympärille tai asettaa objektin tekstiin sidotuksi, jolloin se on samalla rivillä tekstin kanssa ja liikkuu tekstin kanssa kirjoittaessasi.