Funktioselain

Pages iCloudille -ohjelman funktioselaimella voit lisätä käyttövalmiita funktioita soluihin tai solujen kaavoihin. Avaa funktioselain valitsemalla taulukkosolu ja kirjoittamalla siihen yhtäläisyysmerkki (=). Funktioselain avautuu Muoto -sivupalkkiin oikealla.

Jos et näe sivupalkkia, klikkaa työkalupalkin Muoto-painiketta .

Taulukon solussa on yhtäläisyysmerkki. Työkalupalkin Muoto-painike on valittuna. Funktioselain on auki Muoto-sivupalkissa oikealla. Valittuna on absoluuttisen arvon funktio. Funktion kuvaus näytetään funktioluettelon alla.