Funktioselain

Pages iCloudille -ohjelmassa voit funktioselaimen avulla tutustua funktioihin ja lisätä funktioita taulukoihisi tehdessäsi laskutoimituksia.

Avaa funktioselain valitsemalla taulukkosolu ja syöttämällä yhtäläisyysmerkki (=). Kaavan muokkaaja tulee näkyviin taulukon soluun ja funktioselain (kuvassa alla) avautuu oikealle Muoto-sivupalkkiin.

Jos et näe sivupalkkia, klikkaa työkalupalkin Muoto-painiketta .

Funktioselain, jossa hakukenttä yläreunassa, funktiot luokittain, Lisää funktio -painike ja tietoja valitusta funktiosta.