dokumenttinäkymä

Kun avaat Pages iCloudille -ohjelman, näet dokumenttinäkymän, jossa voit luoda, avata ja hallita iCloud Driveen tallennettuja dokumentteja.

Oletuksena dokumenttinäkymässä näytetään Pages-kansion viimeksi avatut tai lähetetyt dokumentit. Klikkaa vasemmalla olevassa sivupalkissa Selaa, jos haluat katsella kaikkia kansion kohteita tai järjestää sisällön päivämäärän, lajin, nimen tai koon mukaan. Jos haluat etsiä dokumenttia, paina komento-F (Mac) tai ctrl-F (Windows-tietokone).

Dokumenttinäkymä on selausnäkymässä. Valitun dokumentin oikeassa yläkulmassa näkyy Lisää-painike (kolme pistettä). Dokumenttien yläpuolella työkalupalkissa vasemmalla on ponnahdusvalikko, jossa voit valita kohteiden näyttämisen kuvakkeina tai luettelossa. Työkalupalkin keskellä ovat painikkeet dokumentin luomista tai lähettämistä sekä uuden kansion luomista varten. Työkalupalkissa oikealla ovat painikkeet lataamista, yhteistyötä, sähköpostin lähettämistä ja poistamista varten.

Jos haluat palata dokumenttinäkymään dokumentin ollessa auki, klikkaa dokumenttityökalupalkin Lisää-painiketta ja valitse sitten Siirry omiin dokumentteihin.