dokumenttinäkymä

Kun avaat Pages iCloudille -ohjelman, näet dokumenttinäkymän, jossa voit luoda, avata ja hallita iCloud Driveen tallennettuja dokumentteja.

Dokumenttinäkymässä näytetään oletusarvoisesti viimeksi muokatut dokumentit. Näet kaikki dokumenttisi klikkaamalla (vasemmalta) Selaa. Jos haluat nähdä vain jaetut dokumentit, klikkaa Jaetut.

Dokumenttinäkymä on selausnäkymässä. Lisää-painike (kolme pistettä) näkyy valitun dokumentin oikeassa alakulmassa. Painikkeet uuden dokumentin tai kansion luomiseksi ja dokumentin lähettämiseksi tai poistamiseksi näkyvät työkalupalkin keskellä. Oikeassa yläkulmassa on painikkeet palautteen lähettämiseksi, iCloud-appien vaihtamiseksi, uusien dokumenttien luomiseksi sekä tilin asetusten hallitsemiseksi.

Jos haluat palata dokumenttinäkymään dokumentin ollessa auki, klikkaa työkalupalkin Lisää-painiketta ja valitse sitten Siirry omiin dokumentteihin.