dokumenttinäkymä

Kun avaat Pages iCloudille -ohjelman, näet dokumenttinäkymän, jossa voit luoda, avata ja hallita iCloud Driveen tallennettuja dokumentteja.

Dokumenttinäkymässä näytetään oletusarvoisesti viimeksi muokatut dokumentit. Näet kaikki dokumenttisi klikkaamalla (vasemmalta) Selaa. Jos haluat nähdä vain jaetut dokumentit, klikkaa Jaetut.

Dokumenttinäkymässä on näkyvissä valittu dokumentti sekä Lisää-painike, jota klikkaamalla voit jakaa dokumentin tai nimetä sen uudelleen. Ylhäällä on painikkeet uuden dokumentin ja kansion luomiseen sekä dokumentin lähettämiseen.

Jos tarkastelet dokumenttia ja haluat palata dokumenttinäkymään, osoita työkalupalkin Työkalut-painiketta ja valitse Siirry omiin dokumentteihin.