Sivut miniatyyrinä -näkymä

Sivut miniatyyrinä -näkymä näytetään vasemmassa sivupalkissa. Siitä näet miniatyyrikuvat kaikista dokumenttisi sivuista. Tässä näkymässä voit siirtyä sivulle klikkaamalla sen miniatyyriä ja järjestää uudelleen, monistaa sekä poistaa sivuja ja osioita.

Jos haluat nähdä sivut miniatyyrinä, klikkaa työkalupalkin Näytä-painiketta ja valitse sitten Sivut miniatyyrinä.

Vasemmassa sivupalkissa näkyy sivut miniatyyrinä. Valittu sivu on korostettuna tummanoranssilla ja toinen saman osion sivu korostettuna vaaleanoranssilla.