Apple-tilille kirjautuminen

Kirjaudu Apple-tilillesi käyttääksesi Applen palveluita, kuten App Storea, Apple Musicia, iCloudia, FaceTimea, Apple Booksia.

Voit kirjautua sisään Macin käyttöönoton yhteydessä tai valita Omenavalikko > Järjestelmäasetukset, klikata ”Kirjaudu sisään” ja syöttää Apple-tilisi sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron ja salasanan. Jos sinulla ei ole Apple-tiliä, voit luoda sen.

Voit tarkastella ja muuttaa Apple-tilisi tietoja, kuten nimeäsi, kuvaasi, yhteystietojasi, salasanaasi, turvallisuusasetuksiasi ja maksu- ja toimitustietojasi.

Tietosi ja sisältösi ovat käytettävissäsi kaikilla laitteilla, joilla olet kirjautunut Apple-tilillesi. Katso Applen tukiartikkeli Apple-tilille kirjautuminen.