kirjaudu sisään Apple ID:lläsi

Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi käyttääksesi Applen palveluita, kuten App Storea, Apple Musicia, iCloudia, FaceTimea, Apple Booksia.

Voit kirjautua sisään, kun otat Macin käyttöön, tai voit toimia seuraavasti:

• macOS Ventura 13 tai uudempi: Valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset, klikkaa Kirjaudu sisään ja syötä Apple ID:si ja salasanasi.

• macOS 12 tai aiempi: Valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset, klikkaa Kirjaudu sisään ja syötä Apple ID:si ja salasanasi.

Jos sinulla ei ole Apple ID:tä, voit luoda sen.

Voit tarkastella ja muuttaa Apple ID -tietojasi, kuten nimeäsi, kuvaasi, yhteystietojasi, salasanaasi, turvallisuusasetuksiasi ja maksu- ja toimitustietojasi.

Tietosi ja sisältösi ovat käytettävissäsi kaikilla laitteilla, joihin olet kirjautuneena sisään Apple ID:lläsi. Katso Applen tukiartikkeli Kirjaudu sisään Apple ID:llä.