avainnippu

Avainnipun käyttö -appi tallentaa palvelimien, appien, sivustojen jne. salasanat, jotta sinun ei tarvitse muistaa niitä kaikkia. Kun tallennat Numbers-laskentataulukon salasanan avainnippuun, sinun ei tarvitse kirjoittaa salasanaa joka kerta, kun avaat laskentataulukon.

Jos haluat lisätietoja Avainnipun käyttö -apista ja avainnipun käytöstä, siirry Finderiin klikkaamalla työpöytää, valitse näytön yläreunassa olevasta Ohje-valikosta macOS-ohje ja etsi sanalla ”avainnippu”.