solujen valitseminen

• Solun valitseminen: Klikkaa solua.

• Solualueen valitseminen: Klikkaa solua ja vedä valkoista pistettä mihin tahansa suuntaan solualueen ympärille.

Jos vedät keltaista pistettä, solun sisältö kopioituu niihin riveihin, joiden päälle vedät. Jos teet näin vahingossa, peru toiminto vetämällä keltainen piste takaisin alkuperäiseen sijaintiinsa tai painamalla komento-Z näppäimistöllä.

• Samankaltaisten solujen valitseminen koostetaulukossa: Klikkaa solua, ctrl-klikkaa ja valitse sitten Valitse samankaltaiset solut. Voit esimerkiksi valita yhden solun Yhteensä-rivillä ja valita sitten ne kaikki valitsemalla Valitse samankaltaiset solut.