lisäyskohta

Lisäyskohta on vilkkuva pystysuuntainen viiva tai I-palkki, joka osoittaa, mihin seuraava kirjoittamasi merkki tulee näkyviin.

Voit sijoittaa lisäyskohdan tekstiin seuraavilla tavoilla:

• Taulukkosolu: Valitse solu klikkaamalla sitä ja klikkaa sitten paikkaa, johon haluat kirjoittaa.

• Tekstilaatikko: Klikkaa tekstilaatikkoa. Jos objektissa on jo tekstiä, valitse objekti klikkaamalla sitä kerran ja klikkaa sitten uudelleen tekstissä kohtaa, johon haluat sijoittaa lisäyskohdan.

• Kuvio: Kaksoisklikkaa kuviota. Jos objekti sisältää tekstiä, valitaan sana; klikkaa uudelleen paikkaa, johon haluat sijoittaa lisäyskohdan.

Kun olet sijoittanut lisäyskohdan, voit siirtää sitä nuolinäppäimillä.