Apple ID:llä kirjautuminen

Apple ID:llä voit kirjautua Applen palveluihin ja käyttää esimerkiksi App Storea, Apple Musicia, iCloudia, FaceTimea ja Apple Booksia.

Voit kirjautua sisään Macin käyttöönoton yhteydessä tai valitsemalla Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset, klikkaamalla Kirjaudu ja kirjoittamalla Apple ID:si ja salasanasi. Jos sinulla ei ole Apple ID:tä, voit luoda uuden.

Voit katsoa ja muuttaa Apple ID -tietojasi, kuten nimeä, kuvaa, yhteystietoja, salasanaa, turvallisuusasetuksia sekä maksu- ja toimitustietoja.

Tietosi ja sisältösi ovat käytettävissä kaikilla laitteilla, joihin olet kirjautunut Apple ID:lläsi. Katso Applen tukiartikkeli Kirjautuminen sisään Apple ID:llä.