sivupalkki

Sivupalkki on laskentataulukon oikealla puolella oleva alue, jossa näkyy joko Muoto-inspektori tai järjestämissäätimet.

• Muoto: Klikkaa työkalupalkin Muoto-valintapainiketta, niin saat näkyviin muotoilusäätimet sille, mitä on valittuna laskentataulukossa, kuten taulukolle, kaaviolle, tekstille tai kuviolle. Klikkaa oikealla olevan sivupalkin yläreunan välilehtiä, niin näet lisää säätimiä.

• Järjestä: Klikkaa työkalupalkissa Järjestä-valintapainiketta, niin saat näkyviin säätimet, joilla voit luoda laskentataulukkoon järjestämissäännön, suodatuksen ja kategorioita.

Jos oikealla oleva sivupalkki on auki ja klikkaat sen painiketta aktiivisen säätimen työkalupalkissa, sivupalkki sulkeutuu. Jos esimerkiksi Muoto-painike on valittuna (Muoto-säätimet näkyvät sivupalkissa) ja klikkaat Muoto-valintapainiketta, koko sivupalkki sulkeutuu. Järjestele-valintapainikkeen klikkaaminen pitää sivupalkin avoinna ja tuo näkyviin Järjestele-säätimet.