objekti

Objekti on kohde, joka sijoitetaan välilehdelle, kuten kuva, tekstilaatikko, kuvio, 3D-objekti, taulukko ja kaavio. Kun haluat lisätä objektin taulukkovälilehdelle, klikkaa jotakin työkalupalkin objektipainikkeista.

Numbers-työkalupalkki, jossa on Lisää-, Taulukko-, Kaavio-, Teksti-, Kuvio- ja Media-painikkeet.

Oletuksena objektit kelluvat vapaasti, joten voit sijoittaa ne minne tahansa sivulla tai kerrostaa ne tekstin tai muiden objektien kanssa. Kun objekti on valittuna, sen muotoilusäätimet tulevat näkyviin Muoto -sivupalkissa taulukkovälilehden oikealla puolella. Voit lisätä sisältöä objekteihin ja muokata niiden ulkoasua.

Voit myös sijoittaa tiettyjä objekteja (kuvioita, kuvia, videoita, yhtälöitä ja kuvagallerioita) tekstin mukana liikkuviksi tekstilaatikon tai kuvion sisälle, jolloin ne liikkuvat tekstin mukana kirjoittaessasi.