Funktioselain

Numbersin Funktioselaimella voit tutustua funktioihin ja suorittaa laskutoimituksia lisäämällä funktioita laskentataulukoihin.

Avaa Funktioselain valitsemalla taulukon solu ja kirjoittamalla yhtäsuuruusmerkki (=). Kaavan muokkaaja tulee näkyviin taulukon soluun ja Funktioselain avautuu ikkunan oikealle puolelle (jos sitä ei näy, napauta työkalupalkin Muoto-valintapainiketta).

Funktioselain, jossa on äskettäin käytettyjen toimintojen selitteet, Lisää funktio -painike ja funktion määritelmä.