tekstin valitseminen

Valitse teksti tekemällä jokin seuraavista, kun katselet laskentataulukkoa muokkausnäkymässä:

• Sanan valitseminen: Kaksoisnapauta sitä.

• Kappaleen valitseminen: Napauta kappaletta kolmesti.

• Kohdan valitseminen luettelosta: Napauta sen luettelomerkkiä, numeroa tai kirjainta.

• Tekstialueen valitseminen: Kaksoisnapauta sanaa ja säädä tekstialuetta suuremmaksi tai pienemmäksi siirtämällä kahvapisteitä.

Voit valita tekstialueen ainoastaan välilehden saman alueen sisällä eli esimerkiksi yhdessä tekstilaatikossa, kuviossa tai taulukkosolussa.

Jos haluat poistaa valinnan kaikelta valitulta tekstiltä, klikkaa välilehdellä mihin tahansa valinnan ulkopuolella.