iCloud Drive

iCloud Drive tallentaa laskentataulukot, esitykset, PDF:t, kuvat ja muut dokumentit, jotta voit käyttää niitä kaikilla laitteillasi, jotka on asetettu käyttämään iCloudia. Sen avulla ohjelmasi voivat jakaa dokumentteja, joten voit työstää samaa tiedostoa useilla laitteilla ja tehdä reaaliaikaista yhteistyötä muiden käyttäjien kanssa.

iCloud Drive toimii iPhonessa tai iPadissa, jossa on iOS 8 tai uudempi, Maceissa, joissa on OS X 10.10 tai uudempi ja PC:issä, joissa on iCloud for Windows. iCloud Drivea voidaan käyttää myös iCloud.comin kautta.

Voit käyttää iCloud Drivea vain kirjautumalla iCloudiin Apple ID:lläsi. iCloud Drive toimii tuettujen ohjelmien kanssa. Niitä ovat muun muassa Pages, Numbers, Keynote, GarageBand ja tietyt muiden valmistajien ohjelmat.