toimintovalikko

Toimintovalikot sisältävät valintoja, joilla voit suorittaa nopeita toimintoja valittuun taulukkoon, riviin, sarakkeeseen tai soluun. Toimintovalikkopainike tulee näkyviin ruudun alareunaan, kun valitset taulukon (Taulukkotoiminto-valikkopainike), rivin (Rivitoiminto-valikkopainike), sarakkeen (Saraketoiminto-valikkopainike) tai solun (Solutoiminto-valikkopainike). Avaa valikko napauttamalla painiketta. Valikon sisältö vaihtelee sen mukaan, mitä on valittuna.

Jos näppäimistö on avoinna, voit avata toimintovalikon napauttamalla näppäimistön oikeassa yläkulmassa Toiminto-valikkopainiketta.

Huomaa: Jos sait laskentataulukon joltain toiselta, etkä näe toimintovalikkoa, laskentataulukko voi olla lukunäkymässä. Poistu lukunäkymästä napauttamalla näytön yläreunassa Muokkaa-painiketta.