Funktioselain

Numbersin Funktioselaimella voit tutustua funktioihin ja suorittaa laskutoimituksia lisäämällä funktioita laskentataulukoihin.

Jos haluat avata Funktioselaimen, napauta solua ja napauta näytön oikeassa alakulmassa olevaa Solutoiminto-valikkopainiketta. Napauta sitten Uusi kaava ja napauta Funktiot-painiketta. Jos haluat lisätietoja funktiosta, napauta Kategoriat, napauta kategoriaa ja napauta sitten funktion vieressä olevaa Tiedot-painiketta.

Funktioselain, jossa on Kategoriat-painikkeen selite ja kategorialuettelo.