valitse taulukon soluja, rivejä tai sarakkeita

• Taulukon solun valitseminen: Klikkaa solua.

• Taulukon solualueen valitseminen: Vedä osoitin niiden solujen yli, jotka haluat valita.

• Rivin tai sarakkeen valitseminen: Klikkaa rivin numeroa tai sarakkeen kirjainta (tai jos kyseessä on yhteenvetorivi kategorisoidussa taulukossa, klikkaa rivin vasemmassa päässä olevaa tyhjää neliötä).

Jos et näe taulukossa rivinumeroita (vasen reuna) tai sarakekirjaimia (yläreuna), tuo ne näkyviin klikkaamalla taulukkoa.

• Taulukon valitseminen: Klikkaa mitä tahansa kohtaa taulukossa ja klikkaa sitten neliötä taulukon reunan vasemmassa yläkulmassa. Taulukon ympärille ilmestyvät siniset ääriviivat merkiksi siitä, että se on valittu.