yhteenvetorivi

Yhteenvetorivi on erityinen numeroimaton rivi, joka näytetään kategorisoidun taulukon kunkin ryhmän yläpuolella ja joka alkaa ryhmän nimellä. Yhteenvetoriville voit lisätä funktioita (valmiiksi määritettyjä laskelmia, esimerkiksi summa, määrä ja keskiarvo), joilla voit tehdä yhteenvetoja kunkin ryhmän tiedoista. Jos paitamyynnin taulukko on kategorisoitu esimerkiksi kuukauden perusteella, voit lisätä funktion, jolla lasketaan jokaisessa kuussa myytyjen paitojen kokonaismäärä.

Taulukko, jossa paitamyynti on ryhmitelty myyntipäivän mukaisesti.