objektit

Objekti on mikä tahansa kohde, jonka lisäät laskentataulukkoon. Se voi olla esimerkiksi kuva (valokuva), kuvagalleria, tekstilaatikko, video, ääni, kuvio, taulukko tai kaavio. Voit lisätä objekteja laskentataulukkoosi klikkaamalla työkalupalkin objektipainikkeita.

Nämä ovat työkalupalkin Taulukko-, Kaavio-, Teksti- Kuvio- ja Media-painikkeet.

Voit asetella objekteja tasoille välilehdellä, muokata objektien kokoa, pyörittää objekteja ja niin edelleen. Voit myös sijoittaa joitain objekteja (esimerkiksi kuvia ja kuvioita) tekstiin sidottuina kuvioon tai tekstilaatikkoon siten, että ne ovat samalla rivillä tekstin kanssa ja liikkuvat tekstin kanssa kirjoittaessasi.