Laskentataulukkonäkymä

Kun avaat iCloudin Numbersin, näet laskentataulukkonäkymän. Siinä voit luoda ja avata laskentataulukoita sekä hallita iCloud Driveen tallennettuja laskentataulukoita.

Oletuksena laskentataulukkonäkymässä näytetään Numbers-kansion viimeksi avatut tai lähetetyt laskentataulukot. Klikkaa vasemmalla olevassa sivupalkissa Selaa, jos haluat katsella kaikkia kansion kohteita tai järjestää sisällön päivämäärän, lajin, nimen tai koon mukaan. Jos haluat etsiä laskentataulukkoa, paina komento-F (Mac) tai ctrl-F (Windows-tietokone).

Laskentataulukkonäkymä on selausnäkymässä. Lisää-painike (kolme pistettä) näkyy valitun laskentataulukon oikeassa yläkulmassa. Laskentataulukoiden yläpuolella työkalupalkissa vasemmalla on ponnahdusvalikko, jossa voit valita kohteiden näyttämisen kuvakkeina tai luettelossa. Työkalupalkin keskellä ovat painikkeet laskentataulukon luomista tai lähettämistä sekä uuden kansion luomista varten. Työkalupalkissa oikealla ovat painikkeet lataamista, yhteistyötä, sähköpostin lähettämistä ja poistamista varten.

Jos haluat palata laskentataulukkonäkymään laskentataulukon ollessa auki, klikkaa työkalupalkin Lisää-painiketta ja valitse sitten Siirry omiin laskentataulukoihin.