Laskentataulukkonäkymä

Kun avaat Numbers iCloudille -ohjelman, näet laskentataulukkonäkymän. Siinä voit luoda ja avata laskentataulukoita sekä hallita iCloud Driveen tallennettuja laskentataulukoita.

Laskentataulukkonäkymässä näytetään oletusarvoisesti viimeksi muokatut laskentataulukot. Näet kaikki laskentataulukkosi klikkaamalla (vasemmalta) Selaa. Jos haluat nähdä vain jaetut laskentataulukot, klikkaa Jaetut.

Laskentataulukkonäkymä on selausnäkymässä. Lisää-painike (kolme pistettä) näkyy valitun laskentataulukon oikeassa alakulmassa. Painikkeet uuden laskentataulukon tai kansion luomiseksi ja laskentataulukon lähettämiseksi tai poistamiseksi näkyvät työkalupalkin keskellä. Oikeassa yläkulmassa on painikkeet palautteen lähettämiseksi, iCloud-appien vaihtamiseksi, uusien dokumenttien luomiseksi sekä tilin asetusten hallitsemiseksi.

Jos haluat palata laskentataulukkonäkymään laskentataulukon ollessa auki, klikkaa työkalupalkin Lisää-painiketta ja valitse sitten Siirry omiin laskentataulukoihin.