Muistiinpanot gallerianäkymässä, ja jokaisen muistiinpanon sisältö näkyy miniatyyrissä. Ehdotetut haut, kuten lukitut muistiinpanot ja liitteitä sisältävät muistiinpanot, tulevat näkyviin oikeaan yläkulmaan.

Löydä juuri se muistiinpano, jota tarvitset

Gallerianäkymässä näet kaikki muistiinpanosi miniatyyreinä, jolloin löydät kuvien avulla täsmälleen sen muistiinpanon, jonka haluat. Jos et siltikään löydä oikeaa muistiinpanoa, käytä tehokkaita hakuominaisuuksia, kuten hakua kuvista tai skannattujen dokumenttien sisältämästä tekstistä.

Etsiminen muistiinpanoista

Mac ja iPad, joissa on sama muistiinpano iCloudista.

Tee muistiinpanoja missä ikinä oletkin

Kun lisäät internet-tilisi Muistiinpanoihin, voit säilyttää muistiinpanosi kaikilla laitteilla. Voit siis tallentaa unelmamatkakohteen Macissa, ja se on saatavilla iPadissa, kun olet ystäviesi seurassa.

Muistiinpanotilien lisääminen tai poistaminen

Muistiinpano, jossa on kuvaus keittiön remontointi-ideoista, tarkistuslista tehtävistä asioista ja valokuva keittiöstä.

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa

Voit vetää muistiinpanoihin kuvia, videoita, linkkejä ja muita tiedostoja. Voit lisätä sisältöä muistiinpanoihin myös suoraan mm. Safari-, Kuvat- tai Kartat-apeista.

Kuvien, linkkien ja muun lisääminen

Muistiinpanot gallerianäkymässä sen jälkeen, kun työkalupalkin Näytä osallistujat -painiketta on klikattu kerran yhtä muistiinpanoa varten. Näet muistiinpanoon lisättyjen henkilöiden nimet ja saatavilla olevat valinnat.

Helppoa yhteistyötä

Kutsu muita katsomaan muistiinpanoa ja tekemään siihen tai kokonaiseen jaettuun muistiinpanokansioon muutoksia.

Ihmisten lisääminen muistiinpanoihin ja kansioihin

Voit selata Muistiinpanojen käyttöopasta klikkaamalla sivun yläreunassa Sisällysluettelo.