Muistiinpanot-ohje

Tervetuloa Muistiinpanoihin

Muistiinpanoilla on helppoa merkitä ideoita nopeasti muistiin tai tallentaa kiinnostavia asioita myöhempää tarkastelua varten. iCloudin tai muun muistiinpanotilin avulla voit käyttää muistiinpanoja millä tahansa laitteella.

Muistiinpanot-ikkuna, jonka vasemmassa osassa on sivupalkki, keskellä on muistiinpanoluettelo ja oikealla näkyy muistiinpanon sisältö.
Muistiinpanojen tililuettelossa näkyy iCloud, Omassa Macissa ja muut tilit, kuten Google ja Yahoo.

Tee muistiinpanoja missä ikinä oletkin

Kun lisäät internet-tilisi Muistiinpanoihin, voit säilyttää muistiinpanosi kaikilla laitteilla. Voit siis tallentaa reseptin Macissa, ja se on saatavilla iPhonessa, kun menet ostamaan ruokaan tarvikkeita. Jos haluat lisätä tilin, valitse Muistiinpanot >Tilit.

Muistiinpano, jossa on valokuva keittiöstä, kuvaus keittiön remontointi-ideoista ja tarkistuslista tehtävistä asioista.

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa

Voit vetää muistiinpanoihin kuvia, videoita, linkkejä ja muita tiedostoja. Voit myös lisätä sisältöä muistiinpanoihin suoraan Safarista, Kuvista, Kartoista ja monista muista ohjelmista. Klikkaa ohjelmassa Jaa-painike ja valitse Muistiinpanot.

Muistiinpano, jossa on suklaakeksien ohje. Ihmiset-kuvake muistiinpanon vasemmalla puolella muistiinpanoluettelossa osoittaa, että ihmisiä on lisätty muistiinpanoon yhteistyötä varten.

Helppoa yhteistyötä

Lisää ihmisiä muistiinpanoihisi, jotta monet ihmiset voivat yhteistyössä käyttää samaa muistiinpanoa. Aloita yhteistyö muistiinpanossa klikkaamalla Ihmiset-painike.