iCloud-muistiinpanot

Voit tallentaa muistiinpanoja iCloudiin, jotta voit katsella ja muokata niitä kaikilla laitteillasi ja iCloud.comissa. iCloudiin tallennetut muistiinpanot näytetään Muistiinpanot-ohjelman sivupalkin iCloud-kohdassa. Jos et näe iCloudia sivupalkissa, sinun on kirjauduttava iCloudiin ja otettava Muistiinpanot-ominaisuus käyttöön iCloudin asetuksissa.

• Valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset, klikkaa iCloud ja valitse Muistiinpanot-valintaneliö.