iCloud-muistiinpanot

Voit tallentaa muistiinpanoja iCloudiin, jotta voit katsella ja muokata niitä kaikilla laitteillasi ja iCloud.comissa. iCloudiin tallennetut muistiinpanot näytetään Muistiinpanot-ohjelman sivupalkin iCloud-kohdassa. Jos et näe iCloudia sivupalkissa, sinun on kirjauduttava iCloudiin ja otettava Muistiinpanot-ominaisuus käyttöön iCloudin asetuksissa.

• Valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset, klikkaa iCloud ja valitse Muistiinpanot-valintaneliö.

Jos Muistiinpanot-ohjelman sivupalkissa iCloudin vieressä näkyy Päivitä-painike, et ole vielä päivittänyt muistiinpanojasi. Et voi käyttää kappaletyylejä, tarkistuslistoja, liiteselainta tai Äskettäin poistetut -kansiota (väliaikainen tallennus poistetuille kohteille), lukita muistiinpanoja tai lisätä ihmisiä muistiinpanoihin ennen kuin päivität.

Jos päivität muistiinpanosi, voit katsella ja muokata niitä muilla laitteilla, joissa on OS X 10.11 tai uudempi tai iOS 9 tai uudempi ja jotka ovat kirjautuneena iCloudiin samalla Apple ID:llä. Päivitettyjä muistiinpanoja ei voi käyttää laitteilla, joissa on vanhempi OS X- tai iOS-versio. Vastaavasti näillä laitteilla tehtyjä tai muokattuja muistiinpanoja ei voida katsella laitteilla, joissa muistiinpanot on päivitetty.

Päivityksen jälkeen suurin osa muistiinpanojen muotoiluista pysyy samana. HTML-muotoiluja sisältävät muistiinpanot (jotka on tehty kopioimalla ja liittämällä verkkosivustolta) voivat kuitenkin näyttää hyvin erilaisilta.

Jos haluat lisätietoja, katso iCloud-tuki.