Macilla tallennetut muistiinpanot

Voit tallentaa muistiinpanoja Macille verkkotilin (kuten iCloud-tilin) sijaan. Jos tallennat muistiinpanoja Macille, ne eivät ole käytettävissä muissa laitteissa.

Macille tallennetut muistiinpanot näkyvät sivupalkissa otsikon Omassa Macissa alla. Jos et näe Omassa Macissa -tiliä sivupalkissa, voit ottaa sen käyttöön.

Valitse Muistiinpanot > Asetukset ja valitse Ota Omassa Macissa -tili käyttöön -valintaneliö.

Huomaa: Jos poistat Omassa Macissa -tilin myöhemmin käytöstä, tämä ei vaikuta muilla tileilläsi (kuten iCloud) oleviin muistiinpanoihin.