kirjoitusehdotukset

Jos Macissasi on Touch Bar, Touch Bar voi tekstiä kirjoittaessasi näyttää mahdollisesti sopivia sanoja tai ilmaisuja (kirjoitusehdotuksia).

• Kirjoitusehdotusten näyttäminen: Napauta Kirjoitusehdotukset-painike.

Touch Bar, jonka oikeassa päädyssä on painike kirjoitusehdotusten näyttämiselle.

Jos Kirjoitusehdotukset-painike ei ole näkyvissä Touch Barissa, valitse Näytä > Muokkaa Touch Baria ja valitse sitten Näytä kirjoitusehdotukset. Voit myös valita Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset, klikata Näppäimistö , klikata Teksti ja valita ”Touch Barin kirjoitusehdotukset”.

• Kirjoitusehdotusten käyttäminen: Napauta sanaa, ilmaisua tai emojia. Oikeinkirjoituksen korjaukset näkyvä sinisinä.

Kirjoitusehdotuksia, joissa näkyy sanoja ja emojeja, ja vasemmalla painike, jolla kirjoitusehdotukset voidaan kätkeä.
  • Kirjoitusehdotusten kätkeminen: Napauta Touch Barissa Kätke kirjoitusehdotukset -painike.