piirtäminen

iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla voit tehdä muistiinpanoon piirroksen sormella tai Apple Pencilillä. Piirrokset sopivat hyvin käsinkirjoitettujen muistiinpanojen tallentamiseen, joista voit etsiä aivan kuin muustakin tekstistä. Ne näkyvät kaikissa laitteissasi, joihin olet kirjautunut samalla Apple ID:llä ja joissa Muistiinpanot on päällä iCloud-asetuksissa tai asetuksissa.

iPhonessa oleva piirros, jossa näkyy käsinkirjoitettuja muistiinpanoja ja käsinpiirrettyjä kaavioita.