tekstiin sidottu piirros

iOS-laitteella voit tehdä muistiinpanoon tekstiin sidotun piirroksen sormella tai Apple Pencilillä. Tekstiin sidotut piirrokset eivät näy liiteselaimessa kuten luonnokset, mutta niiden avulla voit kirjoittaa käsinkirjoitettuja muistiinpanoja, joista voit etsiä kuten muustakin tekstistä. Tekstiin sidotut piirrokset näkyvät kaikilla laitteillasi, joissa käytät Muistiinpanoja. Et voi kuitenkaan avata niitä Esikatselussa tai muuttaa, kuinka suurina ne näkyvät.

Tekstiin sidottuja piirroksia iPhonessa: piirretty ympyrä ja kirjoitettu matemaattinen kaava ympyrän pinta-alalle.