luonnos

iOS-laitteella voit tehdä muistiinpanoon luonnoksen piirtämällä sormella tai Apple Pencilillä. Luonnokset näkyvät liiteselaimessa. Ne ovat näkyvillä kaikilla laitteillasi, joissa käytät Muistiinpanoja. Voit muuttaa, kuinka suurina luonnokset näkyvät muistiinpanoissa. Et voi etsiä luonnoksissa olevaa tekstiä toisin kuin tekstiin sidotuissa piirroksissa.

iPhonessa oleva luonnos, jossa on piirretty ja nimetty kuva keittiöstä.