Yhteissoittolista

Kokoelma mediaa (kuten kappaleita tai videoita), joka on jaettu muiden kanssa yhteiskäyttöä varten. Soittolistan luonutta ja jakanutta käyttäjää kutsutaan aloittajaksi ja kutsuttuja sekä soittolistaan liittyneitä käyttäjiä kutsutaan yhteiskäyttäjiksi. Kaikki voivat lisätä ja poistaa musiikkia ja muuttaa kappaleiden järjestystä soittolistassa sekä reagoida kappaleisiin emojeilla.

Yhteissoittolistat ovat saatavilla macOS Sonoma 14.3:ssa, iOS 17.3:ssa ja iPadOS 17.3:ssa tai uudemmissa.