musiikkikirjasto

Applen Musiikki-apissa oleva musiikkikokoelmasi. Musiikkikirjastosi voi sisältää kohteita Apple Musicista ja iTunes Matchista (jos olet tilaaja), muista laitteistasi, CD-levyiltä, iTunes Storesta tai muista palveluista. Voit käyttää koko musiikkikirjastoasi kaikilla laitteillasi, joissa olet kirjautunut samalla Apple ID:llä ja jotka ovat yhteydessä internetiin.

Huomaa: Apple Music ja iTunes Match eivät ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.