Safarin Apple Music ‑ikkuna, jossa näkyy Koti-osio.

Musiikkia missä ikinä oletkin

Apple Musicissa on miljoonia kappaleita – ja Apple Music verkossa mahdollistaa niiden kuuntelemisen millä tahansa laitteella, missä ikinä oletkin.

Apple Musicin tilaaminen verkossa

Chromessa näkyvä Apple Music-ikkuna, jossa on useita albumeja sisältävä kirjasto.

Ei appia, ei ongelmaa

Voit toistaa musiikkia Apple Music -valikoimasta ja käyttää musiikkikirjastoasi ilman appia käyttämällä Apple Musicia verkossa.

Suositeltujen kappaleiden striimaaminen

Toisto koko näytöllä ja siinä toistettava kappale ja sen oikealla puolella sanat, jotka näkyvät näytöllä samanaikaisesti musiikin kanssa.

Rivi riviltä seuraaminen

Varmista, että hallitset aina laulujen sanat – voit näyttää kappaleen sanat Apple Musicissa ja seurata mukana.

Sanojen näyttäminen

Voit selata Apple Musicin music.apple.com-sivuston käyttöopasta klikkaamalla sivun yläreunassa Sisällysluettelo tai syöttämällä hakusanan tai -lauseen hakukenttään.

Jos tarvitset lisää apua, vieraile Musiikki-apin tukisivustolla.

Kaikki ominaisuudet ja sisältö eivät ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla. ”One That Got Away”, kirjoittaneet Josette Maskin, Katie Gavin, Naomi McPherson.