valitse kohteet

Jos haluat valita yhden tai useampia kohteita, kuten yhteystietoja, sähköposteja, tiedostoja, kansioita tai valokuvia, tee jokin seuraavista:

• Kohteen valitseminen: Laita osoitin kohteen päälle ja klikkaa sitä.

• Useiden kohteiden valitseminen: Pidä komento-näppäintä painettuna ja klikkaa kohteita.

• Useiden vierekkäisten kohteiden valitseminen: Klikkaa ensimmäistä valittavaa kohdetta, pidä vaihto-näppäintä painettuna ja klikkaa viimeistä kohdetta.

Voit myös klikata ensimmäisen kohteen lähellä, pitää hiiren tai ohjauslevyn painiketta painettuna ja vetää kohteiden ylitse.