Apple ID

Apple ID:llä voit käyttää iTunes Storea, App Storea, Apple Booksia, iCloudia, FaceTimea ja muita Applen palveluja. Se koostuu sähköpostiosoitteesta (esim. emilyparker@icloud.com) ja salasanasta. Jos haluat lisätietoja Apple ID:stä, katso Apple ID -tukisivu. Voit luoda sellaisen Apple ID -tilin verkkosivustolla.

Huomaa: Joillakin alueilla voit käyttää puhelinnumeroasi Apple ID:nä sähköpostiosoitteen sijaan. Katso Applen tukiartikkeli Use your mobile phone number as your Apple ID.

Kaikki ostoksesi yhdistetään Apple ID:hesi, eikä niitä voida siirtää toiseen Apple ID:hen. Jos teet ostoksia iPadilla, iPhonella tai toisella Macilla, kirjaudu aina sisään samalla Apple ID:llä, niin näet kaikki ostoksesi tässä Macissa ja voit ladata kaikki saatavilla olevat päivitykset.

On suositeltavaa, että käytät samaa Apple ID:tä kaikkiin Applen palveluihin, mukaan lukien iTunes Store, App Store ja Apple Books. Jos kuitenkin käytät jo eri Apple ID:itä eri palveluissa, voit jatkaa niiden käyttöä. Katso Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi -sivun ”Eri Apple ID:iden käyttäminen iCloudissa ja iTunesissa” -osio.