Apple ID

Apple ID:si on tili, jota käytät Applen palveluihin, kuten esimerkiksi App Store, Apple Music, iCloud, FaceTime ja iTunes Store.

• Apple ID muodostuu sähköpostiosoitteesta ja salasanasta. Joissakin maissa voidaan käyttää sähköpostin sijaan puhelinnumeroa. Katso Applen tukiartikkeli Matkapuhelinnumeron käyttäminen Apple ID:nä.

• Kirjaudu sisään samalla Apple ID:llä käyttääksesi Applen palveluja millä tahansa laitteella. Näin tehdessäsi ostoksia tai ladatessasi tuotteita yhdellä laitteella, samat tuotteet ovat saatavilla muilla laitteillasi. Kaikki ostoksesi ovat sidottuja Apple ID:hen, eikä niitä voida siirtää toiselle Apple ID:lle.

• Apple ID:itä ei kannata jakaa, vaan jokaisella kannattaa olla oma. Jos kuulut perheeseen, voit jakaa ostoksia perheenjäsenten kesken käyttämällä Perhejakoa ilman, että sinun tarvitsee jakaa Apple ID:tä.

Jos haluat lisätietoja Apple ID:stä, katso Apple ID -tukisivu. Voit luoda sellaisen Apple ID -tilin verkkosivustolla.