Apple ID

Apple ID koostuu sähköpostiosoitteesta (esimerkiksi karina_cavanna@icloud.com) ja salasanasta. Joissakin maissa voidaan käyttää sähköpostin sijaan puhelinnumeroa. Katso Applen tukiartikkeli Matkapuhelinnumeron käyttäminen Apple ID:nä.

Apple ID:llä voit käyttää iTunes Storea, App Storea, Apple Booksia, iCloudia, FaceTimea ja muita Applen palveluja. On suositeltavaa käyttää samaa Apple ID:tä kaikissa Applen palveluissa.

Kaikki ostoksesi ovat sidottuja Apple ID:hen, eikä niitä voida siirtää toiselle Apple ID:lle. Jos teet ostoksia iPhonella, iPadilla tai toisella Macilla, kirjaudu aina sisään samalla Apple ID:llä, niin näet kaikki ostoksesi tässä Macissa ja voit ladata kaikki saatavilla olevat päivitykset.

Jos haluat lisätietoja Apple ID:stä, katso Apple ID -tukisivu. Voit luoda sellaisen Apple ID -tilin verkkosivustolla.